Salată Caesar

2

45 minute

Ușor

Ingrediente

  • 2 bucăți de piept de pui
  • 1 lingură de Untdelemn de la Bunica cu Omega3
  • 2 căței de usturoi
  • 3-4 felii de pâine
  • 20g de parmezan ras
  • 4 fileuri de anșoa
  • zeama de la o lămâie
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 lingură de muștar
  • frunze din salata preferată
  • sare, piper

Cum se prepară?

  1. Unge pieptul de pui cu o lingură de ulei de rapiță cu Omega3, sare, piper, jumătate din zeama de la o lămâie și un cățel de usturoi tocat. Prepară puiul pe grătar sau la cuptor, până când este bine făcut.
  2. Între timp, taie feliile de pâine în cubulețe, stropește-le cu ulei și presară peste ele 10g de parmezan ras. Pune-le în cuptorul preîncălzit la 180° C și lasă-le 10-15 minute. Se vor transforma in crutoane delicioase.
  3. Pentru dressing, vei avea nevoie de un blender sau mojar. Amestecă 4 fileuri de anșoa, 1 cățel de usturoi, 10g parmezan, restul de zeamă de lămâie, 1 lingură de maioneză și 1 lingură de muștar.
  4. În două farfurii, aranjează frunzele de salată, apoi câte un piept de pui tăiat felii și o mână de crutoane.
  5. La final, decorează cu dressingul cremos.

Alte articole

Salată de pepene galben cu feta
Salată de sparanghel cu roșii cherry
Salată de toamna cu varza de Bruxelles